App laten maken

Een app laten maken

Cijfers wijzen uit dat 4 op de 5 Nederlanders in bezit zijn van een smartphone. Een app laten maken om deze groep mensen te kunnen bedienen heeft dus eindeloze potentie! Wil jij altijd op de radar zijn van je klanten en goed vindbaar zijn voor geïnteresseerden? Wil je naast een website een app laten maken die jouw onderneming kan ondersteunen? Lees hieronder verder en neem contact met ons op via info@2apps.nl of via de contactpagina

 

Voordelen van een goede app

Voor een volwassen en serieuze uitstraling van je onderneming is het goed om consistent te zijn en huisstijl en imago overeen te laten komen op elk kanaal waarop je vindbaar bent. Een app laten maken die overeenkomt met je andere onlinekanalen is daarom een slimme strategie.

 

Bij het hebben van een onderneming wil je altijd op de radar zijn van je klanten en goed vindbaar zijn voor geïnteresseerden. Er moeten zo min mogelijk stappen doorlopen hoeven worden om in contact te komen met jouw onderneming.

 

In welke branche je actief bent maakt voor de gebruiksvriendelijkheid van de app niet veel uit. Een app die alleen voor informatieve doeleinden dient of een app die ook hoog moet scoren in functionaliteit moeten beiden gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt immers dat er zoveel mogelijk mensen gebruik zullen maken van jouw diensten!  2apps kan jou in een persoonlijk gesprek verder informeren. Bijvoorbeeld over de inrichting van de app en hoe deze het beste vorm gegeven kan worden om optimaal te kunnen functioneren voor de eindgebruikers. Neem contact op via info@2apps.nl of de contactpagina voor vragen of adviezen.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Een app laten maken is een heel proces, waarbij je zelf een concept aandraagt en deze verder laat ontwikkelen door 2apps. Met onze kennis en kunde zullen wij je uiteraard verder adviseren over de mogelijkheden en technische aspecten wat betreft de ontwikkeling van de applicatie.

 

Een app laten maken door 2apps betekend dat wij onze jonge, frisse kijk op de markt en trends zullen verwerken in de app om de commerciële slagingskans hiervan zo groot mogelijk te maken. Uiteraard gebeurt dit alles in samenspraak met jou, want een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkst!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Je kunt 2apps 7 dagen per week mailen op info@2apps.nl of bellen op 0619 04 72 21

Het gebruik van apps is de laatste jaren alleen maar gestegen, als je nu een app laten maken loop je niet achter op de concurrentie!


Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.