Teksten laten schrijven

Optimaliseer jouw website met de juiste tekst

Vind je het lastig om zelf pakkende teksten te schrijven voor jouw website die ook nog eens SEO-proof zijn? 2apps helpt jou graag!

Om op te kunnen vallen tussen de vele websites en de strijd aan te gaan met de grote concurrentie in jouw branche, is zoekmachine optimalisatie een vereiste. Hiermee komt jouw website namelijk hoger in Google te staan en breng je jezelf onder de aandacht van potentiele klanten. Het is belangrijk dat je de juiste schrijver vindt, die jouw visie in woorden weet te vertalen, zodat dit op een goede manier wordt gecommuniceerd naar je klanten.

Wij zoeken een schrijver die de teksten van jouw website kan redigeren, blogs kan schrijven en die precies weet uit te drukken wat jij bedoelt

Vind vandaag nog een schrijver die kan uitdrukken wat jij bedoelt!

Onze schrijvers…

  • hebben hun eigen unieke talenten die op maat worden ingezet voor jouw website.
  • hebben een goede beheersing van de Nederlandse taal en beschikken over een flinke dosis creativiteit die zij inzetten om jouw website SEO-proof te maken
  • kunnen de teksten van jouw website schrijven of herschrijven voor een optimaal resultaat.

Hoe werkt het?

In een oriënterend gesprek zullen jouw wensen m.b.t. de tekst van je website besproken worden.

Kies je ervoor om je website SEO-proof te laten maken, dan bekijken we op welke onderwerpen jouw website minimaal gevonden zou moeten worden door potentiele klanten. Ook zullen we nadenken over welke onderwerpen SEO strategisch slim zijn. Voorafgaande aan het schrijven van SEO sterke content wordt een zoekwoordenonderzoek gedaan. Rekening houdend met de besproken onderwerpen worden relevante zoekwoorden met een hoog zoekvolume gekozen, waarmee de schrijver vervolgens aan de slag kan gaan.

Kies je ervoor om blogs te laten schrijven, dan zoeken we een schrijver die jouw visie zo goed mogelijk weet te verwoorden.

Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk!

Wanneer de teksten klaar zijn wordt er een controle gedaan door 2apps en worden deze teruggekoppeld voor feedback. Wanneer er volledige tevredenheid is bij alle betrokken partijen zal de content geplaatst worden. En dan gaat het vanzelf… Beetje bij beetje zult u uw website zien klimmen in Google en terecht komen op de eerste pagina met uw website op verschillende zoekwoorden!

Redigeren van teksten

Heb je een bestaande website met content, maar zijn deze niet SEO waardig? Dan is het redigeren van teksten ook een mogelijkheid. Het redigeren van teksten houdt in dat bestaande teksten worden aangepast en aangevuld met de zoekwoorden met een hoog zoekvolume.

Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkst!

Alles is mogelijk bij 2apps wat betreft teksten schrijven of redigeren. Neem contact met ons op via info@2apps.nl om de mogelijkheden door te spreken. Ook kun je 2apps 7 dagen per week mailen op info@2apps.nl of bellen op 0619 04 72 21

Onze tekstschrijvers schrijven teksten voor de meest uitlopende branches, wil je meer weten over wat onze tekstschrijvers voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!


Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Menu
WhatsApp Hi, heeft u vragen?