Vast maandbedrag, geen verrassingen achteraf

Er is goed nagedacht over ieder aspect van de website. Het contact verliep tevens heel prettig en ook aan mijn persoonlijke inbreng werd goed gehoor gegeven. Ik kan 2 apps zeker aanbevelen en ben heel erg blij met het resultaat. – Brigitte van Rijn
  • Optimale vindbaarheid (SEO)
  • Meer leads en klanten (conversie)
  • Begeleiding door experts
  • Geen technische kennis nodig
Professionele dienstverlening! Heeft onze wensen goed weten te vertalen. Daarnaast zeer klantvriendelijk.

Ravin K Pramsoekh

Ja, ik wil in contact komen met 2apps om mijn website mogelijkheden te bespreken.


Veel gestelde vragen

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of Phoenix bij je past.

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een kwartaalabonnement per kwartaal etc. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?

Stoppen? Hoezo? 🙁 Als het goed is levert je Phoenix website elke maand meer op dan het kost. Mocht je toch willen stoppen dan is alle inhoud van je website volledig jouw eigendom. Je kunt het gewoon exporteren en in een andere WordPress website importeren. Uiteraard verlies je dan wel de unieke Phoenix functionaliteiten, templates en toegang tot de community.

KAN IK MIJN ABONNEMENT LATER WIJZIGEN?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een kwartaal- of jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

KAN IK MIJN EIGEN DOMEINNAAM GEBRUIKEN?

Ja, je kunt jouw domeinnaam registreren waar je maar wilt. Zodra je klaar bent om live te gaan met je Phoenix site dan sturen wij je DNS instructies om je domeinnaam door te verwijzen naar onze server. Je hoeft deze dus niet te verhuizen.

IK HEB AL EEN WEBSITE, KAN IK DIE IMPORTEREN?

Ja, afhankelijk van welk CMS je nu gebruik maakt (Phoenix draait op WordPress) kunnen we je helpen de inhoud van jouw website te importeren in ons systeem. We zorgen er altijd voor dat we de verhuizing van je website netjes doorgeven aan Google zodat je je posities in de zoekresultaten behoudt en vanaf dat moment lekker kunt gaan knallen.

Vragen? Of even sparren met ons team?

WhatsApp Hi, heeft u vragen?