Website abonnement voor €75,- ALL-IN

Wel alles op orde in de zaak maar online niet? – Lapsen

Je kent het misschien wel, je hebt een goed idee, de inspiratie en energie giert door je hoofd en je wilt direct aan de slag om je idee werkelijkheid te laten worden. Maar dan stuit je op een probleem; de techniek… Je loopt vast bij de website, design, betaalprocessen, formulieren etc.

Er is niets zo frustrerend en moordend voor je motivatie als het worstelen met de techniek om je plannen uit te voeren. Als internetondernemer weet ik als geen ander hoe dit voelt en daarom heb ik voor mijn mede ondernemers een ALL-IN website abonnement ontwikkeld.

6 problemen van ondernemers m.b.t. websites

Uberhaupt geen website...

Ze hebben geen website en zijn zelf niet in staat om er eentje te maken. Ze weten niet hoe zij een webdesigner moeten vinden of hebben niet het budget om een goede website te laten maken.

Alleen een 'visitekaartje'

Ze hebben wel een website maar deze dient louter als online visitekaartje voor wat bedrijfs- en productinformatie. Het hebben van een website is hier de volledige online marketing strategie.

Wel een website, geen bezoekers

Ze hebben wel een website maar deze wordt niet/nauwelijks gevonden in Google en trekt dus geen (gratis) bezoekers. Een website bouwer is namelijk niet per se ook een SEO specialist.

Wel bezoekers, geen klanten

Ze hebben wel een website maar deze levert geen nieuwe klanten / omzet op. Er zijn maar weinig website eigenaren die echt begrijpen hoe ze geld moeten verdienen met hun website.

Geen controle

Ze hebben een website laten bouwen maar ze hebben hierover zelf geen controle. Ze zijn volledig afhankelijk van de bouwer. Voor elk wissewasje dat aan de website veranderd moet worden is tijd en overleg nodig en verschijnt er een factuur.

Niet toekomstbestendig

Ze hebben wel een website maar deze is niet dynamisch opgebouwd en daardoor te ‘log’ en ‘vast’ om snel aan te passen aan nieuwe technologieën zoals de mobiele revolutie, de semantische zoekmachine van Google etc.

Een goede website is geen luxe-artikel meer…

Jij als ondernemer wilt je focussen op de inhoud van je website, niet op de technische rompslomp er omheen. De term “specialiseren” bestaat niet voor niets. Te vaak zie ik ondernemers worstelen met hun websites, sommigen zijn maanden of zelfs jaren bezig met het (laten) maken van een website. Al die tijd wordt er nog geen euro verdiend en dat is zonde. Een goede website is tegenwoordig onmisbaar voor een ondernemer. Het is geen luxe-artikel dat je eenmalig aanschaft maar een middel dat elke dag opnieuw bezoekers en klanten op moet leveren. Je website moet elke maand meer opleveren dan hij kost. Een goede website werkt voor jou en maakt jou als ondernemer vrij van je business. Ons doel is om een totaaloplossing te bieden waarmee we deze vrijheid faciliteren.

12 grote kansen die je met onze
website abonnement direct grijpt!

nl/eu domeinnaam

Supersnelle Hosting

SSL beveiliging

Periodieke technische updates

Dagelijkse website backups

Dagelijkse e-mail backups

Gratis helpdesk per mail en telefoon

Online handleiding CMS

Gebouwd door professionals

Meerdere gebruikers in CMS mogelijk

Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc

Supersnel geleverd

Hoe wij jouw vrijheid faciliteren

Onze website abonnement is de ultieme totaaloplossing
voor internetondernemers:

  • Zorgenloze techniek, je bent van niemand meer afhankelijk
  • Geoptimaliseerd voor gratis bezoekers uit Google (SEO)
  • Maak eenvoudig klanten van je bezoekers met onze tools
  • Meer resultaat met onze marketingkennis en begeleiding
  • Stimulerende community die jou mee omhoog trekt
  • MeeGroei Garantie, altijd een moderne website

Met onze website abonnement ben je voorgoed verlost
van de technische uitdagingen rondom je website en online strategie.
Wij nemen dit van jou over zodat jij je kunt focussen op jouw vak!

Professionele dienstverlening! Heeft onze wensen goed weten te vertalen. Daarnaast zeer klantvriendelijk.

Ravin K Pramsoekh

Fijne en snelle samenwerking!

Lotte Luigjes

Een enorm plezierige samenwerking! 0 Seconden spijt gehad van onze keuze voor Lapsen en 2apps. Duidelijkheid in de communicatie, snel schakelen en bovenal wordt er een goede kwaliteit afgeleverd. Een absolute aanrader.

Jeffrey Knol

Start nu met een website abonnement!

Menu
WhatsApp Hi, heeft u vragen?