Website laten maken

Website laten maken

Ben je net begonnen met je onderneming en heb je hierbij een website nodig? Heb je al een website, maar heeft deze een opfrisbeurt nodig? Ben je op zoek naar een goed werkende website die NIET te duur is? Lees hieronder de mogelijkheden

Of laat direct een goede website voor jouw onderneming maken en vraag naar de mogelijkheden!

Voordelen van een goede website

Een website laten maken door 2apps staat voor het vergroten van de online vindbaarheid en een duidelijke uitstraling waar jouw onderneming voor staat. Je zult dit terugzien in de huisstijl, kleuren, logo’s en content.

Indien je een extra communicatie- en/of verkoopkanaal wenst, kun je kiezen voor een website met een webshop structuur, waar je fysieke producten online kunt aanbieden. Cijfers wijzen uit dat de verkoop via internet groeit en mensen steeds meer gewend raken aan het gemak van online aankopen doen. Om niet achter te blijven kan het belangrijk zijn om hier iets mee te doen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij beginnen altijd met een persoonlijk of telefonisch kennismakingsgesprek waar budget, behoeften, verwachtingen en mogelijkheden naast elkaar neergelegd worden. Hier zal gekeken worden naar jouw wensen over o.a. de invulling van de content en de lay-out. Wanneer je het traject met ons aangaat en je ervoor gekozen hebt om ons je website te laten maken, dan zullen er tussendoor regelmatig evaluatiegesprekken plaatsvinden wat betreft de voortgang van het proces. Hierdoor weten we zeker dat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen en dat je een tevreden klant bent. Dat is voor ons het allerbelangrijkst!

Hoge vindbaarheid van jouw website

Naast onze uitstekende technische vaardigheden zijn wij ook experts op commercieel gebied. Wij weten als geen ander dat als jij op de markt wilt concurreren, je het beste resultaat krijgt als je een website laat maken waar SEO strategisch content aan toegevoegd is, en die daardoor SEO-proof genoemd kan worden.

SEO is de afkorting Search Engine Optimization en wordt ook wel ‘zoekmachine optimalisatie’ genoemd

Op het internet kun je informatie vinden over miljoenen bedrijven die actief zijn in verschillende branches. Hierdoor valt het niet mee om jouw onderneming op te laten vallen. Een website laten maken die SEO-proof is zorgt ervoor dat jij hoog staat – en dus snel te vinden bent – in Google. Google is de meest gebruikte zoekmachine en voert miljarden zoekopdrachten per dag uit!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Je kunt 2apps 7 dagen per week mailen op info@2apps.nl of bellen op 085 130 5261

Wel alles op orde in de zaak maar online niet? Blijf niet achter lopen en laat nu een nieuwe website bouwen voor jouw onderneming


Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Menu
WhatsApp Hi, heeft u vragen?