Website laten maken Spijkenisse

Website laten maken Spijkenisse

 

Website laten maken v – Wij bouwen een complete website voor € 75,- per maand en vragen GEEN opstartkosten zoals alle andere webbureau ‘s die altijd een opstartkosten vragen en dan ook nog een maandelijkse vergoeding. Voor die € 75,- krijg je een volledige en professionele website, backups, updates, beveiling, SSL en hosting. € 75,- is een eerlijk tarief en daarmee dekken wij alle kosten en kunnen wij u een volledige en professionele website aanbieden.

 

Voor een goedkoop bedrag een volledige Website laten maken Spijkenisse

 

Waarom zou je in één keer een grote som geld neerleggen voor een website. Het Website laten maken Spijkenisse - responsivefijne is dat je met deze abonnement elke maand weet waar je aan toe bent. Wij werken ook na de oplevering aan jouw website. Wij doen namelijk updates, backups en zorgen ervoor dat jouw website net zo goed draait als bij de oplevering. En het belangrijkste waar we voor zorgen is natuurlijk dat je website niet gehackt kan worden!

 

We zorgen er ook voor dat jouw email 24/7 bereikbaar is en als je vragen hebt dan zijn we ook 24/7 bereikbaar! Wel zo handig als je mail eruit ligt en je direct iemand nodig hebt die er naar gaat kijken.

 

Wat krijg ik precies voor € 75,- per maand?

 

Je krijgt het volgende:

 

  • Complete website
  • Basis SEO ingevuld
  • Dagelijkse backups
  • Updates
  • Hosting
  • SSL
  • Responsive design
  • Onbeperkt pagina’s aanmaken
  • Onbeperkt content wijzigen
  • 24/7 hulplijn

Ja, ik wil een volledige website met alle voordelen voor € 75,-!

Kan ik me huidige emailadressen behouden?

 

Jazeker, wij verhuizen jouw oude e-mails en emailadressen naar onze hosting en daarmee lijkt het voor jou alsof er niks veranderd is. Deze verhuisservice zit bij inbegrepen bij de € 75,-.

 

 

Ben jij al zichtbaar in de grootste etalage van Nederland?

 

Google is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Heb je jouw onderneming daarop afgestemd? Website laten maken Spijkenisse is niet het enige wat je moet doen, wat ik daarmee bedoel te zeggen is dat je je website/onderneming zo moet neerzetten dat mensen jouw snel kunnen vinden wanneer ze een probleem hebben.

 

Wij doen voor de € 75,- per maand ook de SEO invullen van je site zodat je gelijk al gaat hoger scoren in Google! We geven ook elke nieuwe klant een gratis en vrijblijvende proefperiode om onze dienst uit te proberen.

 

Laat je niet van de weg slaan omdat je links en rechts hoort dat hoger scoren in Google veel geld kost, want het kan goedkoop en makkelijk. Alleen hanteren de meeste marketing bureau’s in Nederland een te hoge prijs omdat ze dure kantoren en dure auto’s hebben. Onze kosten zijn laag en daarom vragen wij lage prijzen, heel simpel.

SEO is de afkorting Search Engine Optimization en wordt ook wel ‘zoekmachine optimalisatie’ genoemd.

Zal de website klanten opleveren?

 

Jazeker! Wij zullen de website marketing gericht inrichten en zorgen dat de contactformulieren en de knoppen zo eruit springen dat bezoekers sneller zullen contact opnemen. We zullen ook samen met jou gaan kijken hoe we het snelst bezoekers naar je website kunnen trekken om die om te zetten naar klanten.

 

Heb ik inspraak in het ontwerp?

 

Jazeker! Wij zullen voordat we gaan bouwen jou een paar ontwerpen laten zien en vragen of dat is wat je ongeveer in gedachten had. Op die ontwerpen zullen wij verder bouwen en met jou afstemmen of je het nog mooi vindt of niet.

 

Kosten aanpassingen op de site geld?

 

Nee en ja. De aanpassingen die jezelf kan doen op de site kosten natuurlijk geen geld, die kan je altijd zelf blijven doen. Maar de complexe dingen die onze webbouwers moeten maken in jouw website kosten wel een bedrag, maar hier vragen wij een bedrag voor om de arbeidskosten te dekken van de webbouwer en maken hier zelf geen winst op. Een website laten maken Spijkenisse door 2apps is zeker een verstandige keuze als u een webbureau wilt uit Spijkenisse die samen met u meedenkt op lange termijn, want wij gaan voor een lange samenwerking!

 

Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een mooie site en daarom bieden wij die ook aan voor € 75,-. En bij een mooie site horen nou eenmaal regelmatig aanpassingen bij en die kosten willen we dan ook zo laag mogelijk houden voor de klant.

Ja, ik wil een volledige website met alle voordelen voor € 75,-!

Ja, ik wil een volledige website voor € 75,- per maand!


Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.