Een abonnement op een website, hoe werkt dat?

Eigenlijk is het heel eenvoudig! Net zoals u zich kunt abonneren op een tijdschrift, een streamingdienst of de sportschool, kunt u ook kiezen voor een abonnement op een website. 2apps biedt zeer betaalbare en complete abonnementen die garantstaan voor een topwebsite met alle gebruikelijke functionaliteiten, zoals een koppeling met Google Analytics, SEO geoptimaliseerde content en een toegankelijk ontwerp. Voor een vast bedrag per maand kunt u het onderhoud, het beheer en de hosting van uw website uitbesteden aan 2apps.

Wat is het voordeel van een website huren bij 2apps?

Zeker wanneer uw nieuwe website helemaal vanaf het begin moet worden opgebouwd, kunnen de kosten aardig oplopen. Bij veel webbureaus is een initieel bedrag van duizend euro of meer heel normaal. 2apps wil echter dat iedereen een goede en betrouwbare website kan krijgen en daarom zetten wij in op een passende prijs. Geen overbodige toeslagen, maar heldere prijzen en diverse opties. Dankzij het website abonnement van 2apps hoeft u niet in één keer een groot bedrag op te hoesten, maar kunt u voor minder dan honderd euro in de maand genieten van een topwebsite die uitstekend wordt onderhouden. Verder zorgen we ervoor dat uw website optimaal wordt beveiligd en krijgt u een gepersonaliseerd e-mailadres. Zo oogt uw online representatie al vanaf het begin professioneel! Wilt u ook gebruikmaken van het 2apps website abonnement? Vraag ons dan vandaag nog om meer informatie!

Krijg ik met het abonnement wel een complete website?

Met het 2apps website abonnement bent u zeker van een complete en toegankelijke website die voldoet aan de modernste eisen en voorkeuren. We maken voor u een website die visueel, technisch en qua content helemaal perfect in elkaar steekt. Uw website wordt gecreëerd in het content management systeem WordPress, zodat u uw teksten snel en gemakkelijk kunt uploaden of aanpassen. Uiteraard zetten we tevens in op een uitstekende vindbaarheid van uw website door middel van zoekmachine optimalisatie.

Top websites van 2apps

2apps is uw ideale partner voor een complete en correcte website voor uw bedrijf of organisatie. U kunt bij ons terecht voor beperkte en zeer uitgebreide websites, die we volledig naar uw smaak ontwerpen en inrichten. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw website goed toegankelijk is voor zowel mobiel en tablet als de oude vertrouwde laptop en desktop. Op deze manier kunt u uw doelgroep of doelgroepen optimaal bereiken. Natuurlijk wordt uw website door 2apps helemaal AVG / Privacy ready aangeleverd. Doordat we gebruikmaken van het CMS WordPress kunt u de teksten gemakkelijk en snel aanpassen waar nodig. Vanzelfsprekend kunt u dit website beheer ook aan 2apps overlaten.

Kiezen voor een website abonnement bij 2apps

Is het tijd om een nieuwe of vernieuwde versie van uw website te maken? Dan horen we bij 2apps graag van u, want we gaan met veel plezier voor u aan de slag!

Wat kost een website abonnement

Bij 2apps werken we met heldere prijzen, zowel voor onze website pakketten als voor het website abonnementen. Op deze manier weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Het huren van een website kan bij ons al vanaf slechts € 25,- per maand. Uiteraard is de exacte prijs voor uw website afhankelijk van diverse factoren, waaronder de omvang en het benodigde werk. Neem voor een transparante en duidelijke offerte direct even contact met ons op!

Vergeet je niet even je gegevens achter te laten?


Waarom? Omdat ik jouw website ga beoordelen en je laten zien waar je geld laat liggen online! De kosten hiervoor? GRATIS! Ik leg je in ons eerste gesprek uit waarom ik dit gratis doe.


Wil je nog meer feiten over een website abonnement?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
WhatsApp Hi, heeft u vragen?