zoekmachine optimalisatie

Geld verdienen met jouw website

 

Wil jij geld verdienen met jouw website? Lees hieronder meer over zoekmachine optimalisatie en beslis vandaag nog om een GRATIS proefperiode te nemen om 30 dagen hoger te scoren in Google!

Gezien worden in een wereld waar de concurrentie hoog is, is moeilijk en veel bedrijven hebben hier last van. Belangrijk is dus om jezelf onder de aandacht van de mensen te brengen. Uit recente cijfers blijkt dat Google zo’n 500 miljoen dagelijkse gebruikers heeft, die allemaal op zoek zijn naar een website die voorziet in een behoefte. Uit onderzoek is gebleken dat mensen hun interesse verliezen na de eerste 5 zoekresultaten, dus zodra een website in de top 3 van zoekresultaten staat krijgt deze website meer bezoekers, meer klanten en dus ook veel meer omzet! Het versterken van de domeinnaam, het redigeren van bestaande teksten en het schrijven van nieuwe content voor jouw website, zullen zorgen dat je vindbaarheid een boost krijgt en je website binnen Google gaat klimmen.

500 miljoen mensen zoeken iets op in Google, PER DAG! Hoeveel komen er daarvan op jouw website?

Levert jouw online kanaal nog niet de gewenste resultaten op en wil je jouw vindbaarheid een boost geven? Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jij op een hoge positie binnen komt in Google en verkeer doorzet naar jouw website!

Wil jij geld verdienen met jouw website?


Vul het formulier hieronder dan in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

GRATIS Proefperiode aanvragen?

Wat kunnen we voor jou doen?

 

2apps zijn experts in zoekmachine optimalisatie! Laat je door ons begeleiden en wapen je tegen de sterke online concurrentie.

 

Gratis hoger scoren in Google

Wij linken jouw website aan een paar van onze eigen sterke (hoog gepositioneerde) websites in ons netwerk. Hierdoor zal de positie van jouw website flink zal stijgen in Google. Stel je voor dat er 1000 mensen zoeken op het zoekwoord ‘pizza’ en jij staat op positie 1, dan krijg je 50% meer bezoekers = 500 extra bezoekers!

Positie 1 = Meer bezoekers = Meer omzet = Uitbreiding van je onderneming!

Met deze GRATIS proefperiode willen wij jou laten zien dat 2apps een dienst heeft die WERKT! Stap aan boord en haal het beste uit jouw onderneming.

Heb je hulp nodig bij de uitvoering van de SEO? Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat hiernaast. Wij helpen jou graag!

Voor meer informatie kun je onderstaand contactformulier invullen, waar je binnen één werkdag een reactie van ons kunt verwachten. Ook zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 06-19047221 of je kunt ons mailen op info@2apps.nl voor al je vragen.

6 SEO tips om zelf te doen?