zoekmachine optimalisatie

Geld verdienen met jouw website

Wil jij geld verdienen met jouw website? Lees hieronder meer over zoekmachine optimalisatie en beslis vandaag nog voor een GRATIS website boost!

Gezien worden in een wereld waar de concurrentie hoog is, is moeilijk en veel bedrijven hebben hier last van. Belangrijk is dus om jezelf onder de aandacht van de mensen te brengen. Uit recente cijfers blijkt dat Google zo’n 500 miljoen dagelijkse gebruikers heeft, die allemaal op zoek zijn naar een website die voorziet in een behoefte. Uit onderzoek is gebleken dat mensen hun interesse verliezen na de eerste 5 zoekresultaten, dus zodra een website in de top 3 van zoekresultaten staat krijgt deze website meer bezoekers, meer klanten en dus ook veel meer omzet! Het versterken van de domeinnaam, het redigeren van bestaande teksten en het schrijven van nieuwe content voor jouw website, zullen zorgen dat je vindbaarheid een boost krijgt en je website binnen Google gaat klimmen.

500 miljoen mensen zoeken iets op in Google, PER DAG! Hoeveel komen er daarvan op jouw website?

Levert jouw online kanaal nog niet de gewenste resultaten op en wil je jouw vindbaarheid een boost geven? Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jij op een hoge positie binnen komt in Google en verkeer doorzet naar jouw website!

 

Wat kunnen we voor jou doen?

2apps zijn experts in zoekmachine optimalisatie! Laat je door ons begeleiden en wapen je tegen de sterke online concurrentie.

 

Gratis hoger scoren in Google

Wij linken jouw website aan een paar van onze eigen sterke (hoog gepositioneerde) websites in ons netwerk. Hierdoor zal de positie van jouw website flink zal stijgen in Google. Stel je voor dat er 1000 mensen zoeken op het zoekwoord ‘pizza’ en jij staat op positie 1, dan krijg je 50% meer bezoekers = 500 extra bezoekers!

Positie 1 = Meer bezoekers = Meer omzet = Uitbreiding van je onderneming!

Met deze GRATIS proefperiode willen wij jou laten zien dat 2apps een dienst heeft die WERKT! Stap aan boord en haal het beste uit jouw onderneming.

30 dagen lang gratis beter scoren in Google, zonder verplichtingen! Wij boosten je website en je hoeft niks te veranderen aan je website

Wat kunnen wij nog meer voor jou doen?

Als na de gratis proefperiode blijkt dat je de dienst van ons wilt blijven gebruiken dan kunnen wij jou helpen met het optimaliseren van jouw website. Lees hieronder verder hoe wij dat kunnen doen.

 

Een SEO-proof website

SEO is de afkorting voor zoekmachine optimalisatie en betekent letterlijk Search Engine Optimization. Een SEO-proof website is een website die helder en transparant zijn diensten en/of producten aanbiedt, die duidelijke teksten bevat met relevante zoekwoorden, snel laadt en longtails bevat i.p.v. shorttails.

 

Een shorttail scoort 4x minder goed in Google, zie hieronder een voorbeeld:

short-tail

 

Met een longtail wordt je veel eerder gevonden in Google, zie hieronder een voorbeeld:

long-tail

Meer zoekwoorden = meer kans om gevonden te worden. Zo simpel is het!

Om aan zoekmachine optimalisatie te kunnen doen, moet er allereerst een doelgericht zoekwoorden onderzoek plaatsvinden. Afhankelijk van de branche waarin jij je bevindt wordt onderzocht welke zoekwoorden een hoog zoekvolume hebben en jou meer omzet kan opleveren.

 

2apps zijn experts op deze gebieden en helpen jou graag om jouw website SEO-proof te maken. Neem contact op via info@2apps of de contactpagina!

 

De rekensom is eenvoudig: Jij investeert in je website > Je website stijgt sneller in Google > Je verdient je geld hierdoor ruimschoots terug.

 

Linkbuilding & interne linking

Linkbuilding is het plaatsen van meerdere links naar een andere website, waardoor Google jouw website hoger zal waarderen in de zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie bestaat voor groot deel uit het optimaliseren van titels, content, mobielvriendelijkheid, laadtijd en een ‘https verbinding’. Maar ook belangrijk voor je positie in Google zijn de kwaliteit van de links naar jouw website toe, de zogenoemde ‘backlinks’. Het proces van het verzamelen van backlinks wordt ‘linkbuilding‘ genoemd.

 

Interne links gebruik je om drie redenen. Ten eerste om de vindbaarheid van de informatie en/of producten die je aanbiedt te vergoten. Ten tweede vanwege het gemak waarmee de klant door je website kan navigeren om het product en/of de informatie te vinden. Ten derde helpen interne links bij de vindbaarheid van je website in Google.

 

A/B Testing

Een A/B test is een vorm van splittest waarin twee varianten van bijvoorbeeld een pagina of advertentie tegen elkaar getest worden om daarmee te kunnen checken met welke variant de door jouw gestelde doelen het best bereikt worden (de conversie ratio te verhogen). De twee varianten (A en B) worden afwisselend getoond aan de bezoekers. 50% van de bezoekers ziet variant A en de andere 50% ziet variant B.

 

In beide gevallen wordt de conversie ratio gemeten en zo kun je precies aflezen welke variant beter werkt. Dat ziet er als volgt uit:

Nog meer geld besparen?

Natuurlijk zetten wij onze expertise graag in om jouw website SEO-proof te maken voor jou, maar je kunt ook veel zelf doen!

 

5 TIPS over wat JIJZELF kunt doen om jouw website te verbeteren

Wanneer je een auto dealer binnenkomt door hun brede deuren en in hun ruime showroom staat, wordt je direct verwelkomt door gastvrij personeel die het jou zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maakt om een auto te kopen. Hou dit in je achterhoofd, en kijk nu even naar jouw website. Is jouw website ook mooi, duidelijk en maak je het de bezoeker ook zo makkelijk mogelijk om jouw product of dienst te kopen?

 

Hieronder een vergelijking van jouw website met de auto dealer

Autodealer Voorbeeld Jouw website
Grote brede deuren die je niet kan missen. Makkelijk te vinden online, en aantrekkelijk om door te klikken je staat op pagina 100 in Google, en je in je link staat niks dat te maken heeft met je dienst of product
Grote showroom met alleen auto’s en geen andere ongerealiseerde diensten en/of producten. Mooie website die up-to-date is met alleen producten en/of diensten waar de bezoeker echt naar op zoek is. Een website die niet bijgehouden word is het zelfde als een auto dealer die alleen nog maar auto’s verkoop uit 1990. En daarnaast hebben ze patat zaak in de showroom staan voor als de bezoekers honger hebben.
Proefrit Proefperiode Hoe kom je er anders achter of een auto lekker rijdt of niet? Hoe komen de bezoekers op jouw website anders er achter hoe goed jou product en/of dienst is in Rotterdam en omstreken. Daarom

geven wij ook een gratis proefperiode om 30 dagen hoger in google te staan!

 

Niemand koopt zijn auto graag bij een armoedige autodealer in een achteraf straatje. Jij koopt je auto toch ook liever bij een erkende dealer met goede recensies? Dan weten de mensen dat jij een kwaliteitsproduct hebt.

Tip 1 Content

Houdt je content up-to-date. Je zult snel zakken in Google als jij je content niet update of nieuw content toevoegt aan je website! De krant van vandaag zal vandaag het meest verkocht worden. Morgen iets minder, maar overmorgen helemaal niet meer, omdat er dan alweer ander nieuws is. Andere kranten zullen jou dan inhalen met recent gedrukt nieuws en al jouw klanten wegpikken. Wees actief en geef je publiek de aandacht die zij verdient, elke dag weer!

Tip 2 Longtails

Verander je shorttails naar longtails. Een longtail wordt veel sneller gevonden in Google!

Tip 3 Linkbuilding & Interne linking

Plaats meerdere links naar een andere website, waardoor Google jouw website hoger zal waarderen in de zoekresultaten.

Ook met het plaatsen interne links kun je je voordeel doen m.b.t. de vindbaarheid van je producten en/of informatie, maar ook m.b.t. de vindbaarheid van je website in Google.

Tip 4 Vernieuwing

Sta open voor verandering en probeer nieuwe dingen. Je staat niet binnen een dag op positie 1

Tip 5 A/B testing

Toon twee varianten van een pagina of een advertentie afwisselend aan de bezoekers en test hiermee welke variant het best werkt.

Meten is weten! Wekelijks moet je de statistieken en de laatste ontwikkelingen van je website bijhouden, bekijk of je je doelen hebt behaald. Zie dit als een extra controle voor jezelf.

Heb je hulp nodig bij de uitvoering van één of meer van de 5 tips? Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat hiernaast. Wij helpen jou graag!

Voor meer informatie kun je onderstaand contactformulier invullen, waar je binnen één werkdag een reactie van ons kunt verwachten. Ook zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 06-19047221 of je kunt ons mailen op info@2apps.nl voor al je vragen.

30 Dagen lang gratis beter scoren in Google, zonder verplichtingen! Wij boosten je website en je hoeft niks te veranderen aan je website